Bereikbaarheid 2017-05-18T13:39:27+00:00

Bereikbaarheid

De Melkhuisje Masters worden gehouden op de tennisbanen van HLTC ’t Melkhuisje.

Het adres van de Melkhuisje Masters is:
Bussemergrintweg 58
1217 BS Hilversum

Vanwege de verwachte drukte raden wij de clubleden en buurtbewoners aan om per fiets of te voet te komen.

Met de auto

Vanwege verstoppinggevaar en om overlast te beperken is er een parkeerverbod ingesteld rondom het tenniscomplex! Vandaar dat we het voor u mogelijk hebben gemaakt te parkeren bij het Media Park. Hier kunt u tegen gereduceerd tarief de gehele dag parkeren (slechts € 5,-). Vanuit hier gaat een GRATIS pendelbus van Connexxion.

Het mediapark is het snelst te bereiken via de A1: Komend vanaf richting Amsterdam neemt u afslag 9 Laren/Hilversum. Vanaf richting Amersfoort volgt u de borden Hilversum-Noord en neemt u afslag 9 Laren/Hilversum-Noord. Bij aankomst op het Media Park volgt u de borden naar de parkeergarages en – terreinen.

U gaat het terrein op bij ingang ZUID bij het gebouw van Beeld en Geluid NAAR RECHTS en parkeert dus recht tegenover Beeld en Geluid. Vanuit de A1 is dit de 2de rotonde van het mediapark! Hier kunt u op donderdag een vrije parkeerplaats zoeken. Op zaterdag kunt u het beste beneden parkeren. Bij aankomst van het mediapark wordt u door verkeersregelaars naar de juiste parkeerplaatsen geleid.

Let op: Zorg dat u uw parkeerkaartje uit de automaat omwisselt voor een evenementparkeerkaart.  

Plan u reis eenvoudig via www.googlemaps.nl

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer, dan raden we u aan om naar Station Hilversum Media Park te gaan. Vanuit hier kunt u gebruik maken van onze GRATIS Connexxion pendelbus (Opstapplaats bij Beeld & Geluid, Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum). Plan u reis met de trein via www.ns.nl of wanneer u met de bus komt via www.9292.nl. U komt vanaf Station Hilversum Media Park naar de opstapplaats van de Connexxion pendelbus via de volgende route.