Hospitality 2018 2018-05-15T23:23:13+00:00

Hospitality voor bedrijven

17, 18 en 19 mei 2018 ’t Melkhuisje in Hilversum

Hospitality

Melkhuisje Masters is een eigentijds, compact tennisfeest op een roemrijk park. Niet alleen voor de ware tennisliefhebber maar ook voor sponsors en partners, die hun genodigden van een bijzonder evenement in het Gooi laten genieten. Samenwerking, betrokkenheid en enthousiasme zijn de ingrediënten  voor dit  evenement waar 4 topspelers zich voorbereiden op het Frans Open op Roland Garros. Dat heeft de eerste editie in 2017 dubbel en dwars bewezen.

Meet & Greet

Tijdens Melkhuisje Masters hebben de spelers tijd om na hun wedstrijden met fans te praten, vragen te beantwoorden en handtekeningen uit te delen. Het is elke dag een grote meet & greet van de profs en de 1500 fans.

Op donderdag en vrijdag, 17 en 18 mei 2018, opent ’t Melkhuisje om 14.00 uur zijn poorten. Genodigden worden op de sfeervolle Place des Invitees ontvangen. Daar wordt voor en tussen de wedstrijden een culinair programma aangeboden met heerlijke Franse gerechten. Er is drie dagen live muziek.

De wedstrijden beginnen op donderdag en vrijdag om 16.00 uur en 18.30 uur. Zaterdag 19 mei is familiedag en zal alles iets eerder beginnen.

Partners en sponsoren

Partners en sponsoren van Melkhuisje Masters 2018 investeren niet alleen in hun netwerk- en relatiemarketing. Door reclame rondom het centercourt en de exposure in  traditionele en digitale media bereiken zij een grote, interessante doelgroep. Geïnteresseerde bedrijven sturen een kort bericht naar info@melkhuisjemasters.nl. Sommige bedrijven kunnen een deel van hun sponsorbijdrage voldoen door het leveren van producten of diensten.

Business club

Bedrijven en tennisliefhebbers die zakelijke relaties of vrienden willen entertainen tijdens 3 dagen Melkhuisje Masters 2018 betalen € 1150 (ex-BTW). Gasten zien niet alleen toptennis maar krijgen tevens een exclusief hospitality-programma aangeboden met eten, drinken en live muziek op een bijzonder tennisfeest. Geinteresseerden voor de business club kunnen zich online via bijgaand contactformulier aanmelden.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier

Uw telefoonnummer